Byrumsmøbler

Byrumsmøbler

Mit navn er Casper og jeg bor i en mindre lejlighed i København. Til lejligheden er der tilknyttet en meget lille gård som jeg deler med de andre beboere i bygningen. Grundet den lille gård benytter jeg ofte det offentlige rum, såsom parker osv., når jeg skal ud og have noget luft. Som designstuderende finder jeg det spændende at gå rundt og studere de forskellige byrumsmøbler, og jeg holder helt instinktivt øje med, hvordan de forskellige byrumsmøbler bliver brugt af byens borgere.

Udfordrende byrumsmøbler fra Out-sider

Jeg har fundet en producent af byrumsmøbler, der hedder Out-sider. Deres byrumsmøbler er virkelig godt designet. De er multifunktionelle, vedligeholdelsesfri og stadig meget moderne i deres udformning, hvilket adskiller dem fra de traditionelle byrumsmøbler jeg har set i byen. Jeg kan virkelig se hvordan borgerne gør brug af deres byrumsmøbler og hvordan det rigtige design, kan opfordre til at blive brugt mere end byrumsmøbler plejer at blive. Som designstuderende finder jeg det virkelig interessant at se, hvordan nogle virksomheder bare knækker koden til godt design, og det er super motiverende at undersøge hvad det er, der gør at lige netop deres byrumsmøbler moderne og anvendelige på samme tid.

Byrumsmøbler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *