Støbejernspande

 

Støbejernspande

Samtidig med den lange holdbarhed, har en støbejernspande blandt andet den fordel, at den kun bliver smukkere ved brug. Vælger du en Le Gourmet støbejernspande, får du også et produkt, der er velegnet til alle varmekilder – Også induktion. Heldigvis kender vi producenten og forhandleren, der kan sikre dig støbejernspande topkvalitet og nogle af markedets bedste produkter inden for støbejernspander. Navnet er Gense.

 

En støbejernspande gør det meste – Du gør resten

En støbejernspande er perfekt til dig der ønsker at gå i køkkenet med det perfekte værktøj til at skabe det bedste resultat. Men når du nu har købt den, står du for resten. Hvad med at starte med at kunne servere den perfekte bøf?

En støbejernspande til stegning af bøf bør altid varmes GODT op inden brug. Tilsæt en smule olie, og placer den stuetempererede og saltede bøf forsigtigt i olien. Kunsten er nu at vende bøffen ca. hver 20. sekund for at give en sprød stegeskorpe og en perfekt midte. Fordi en støbejernspande fordeler varmen jævnt, får du den optimale hjælp til ligelig stegning og sprød overflade.

Når bøffen er stegt efter din smag, slukker du for varmen til din støbejernspande og lader kødet hvile i minimum 5 minutter. Dette bevarer saften inde i kødet. Krydr med friskkværnet peber og server for eksempel med hjemmerørt bearnaise, stegte bønner og ovnkartofler.

Støbejernspande.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *