Seo optimering

 

Seo optimering

SEO optimering (søgemaskineoptimering) er tidens sort, og det vigtigste værktøj for at få fuldt udbytte af ens hjemmeside. Mange tror fejlagtigt, at så længe hjemmesiden kan findes på f.eks. Google, så er den SEO optimeret.

 

SEO optimering – Hvad er det?

SEO optimering er forbedringer af SEO, som er de organiske ord, som er under annoncer (Adwords) på søgemaskinerne. For at komme frem her, er der mange forskellige tiltag, som skal gøres, og som kontinuerligt skal vedligeholdes, for at det virker.

SEO optimering er blevet et nøgleord i forhold til online marketing, og for at lave ordentlig SEO optimering arbejde, kræver det et grundigt forarbejde.

Hver dag vil millioner bruge søgemaskiner til at finde produkter eller tjenesteydelser. 90 % af disse mennesker vil klikke links på den første side af søgeresultaterne. Er dit websted på den første side? Er dine konkurrenter?

Kan du svare nej til det første, men ja til det næste, så er det på tide at kontakte SoftwareDanmark for at få hjælp til din SEO optimering, og komme frem blandt de bedste.

Seo optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *