Ovenlyskuppel

Ovenlyskuppel

Hvis du er på jagt efter en smuk ovenlyskuppel til hjemmet, anbefaler vi at kontakte Vitral, der er leverandør og producent af tag vindue systemer, som er både smukke, moderne og alligevel klassiske i deres design.

Om Ovenlyskuppel

Et af ovenlyskuppel produkterne hos Vitral er VitraLight, som er et kosteffektivt, velisoleret system til hjem med flade tage. VitraLight systemet er nemt at montere, i det det leveres færdigsamlet og klar til installation i den klargjorte åbning i taget. De integrerede ventilationskanaler i en VitraLight ovenlyskuppel forhindrer kondens i tagkonstruktionen, og efter montering beklædes karmen med for eksempel tagpap, for at alt slutter helt tæt.

En ovenlyskuppel fra VitraLight leveres som standard med 2-lags lavenergi termorude med argon gasfyld. Det yderste lag glas er lavet af hærdet sikkerhedsglas, mens det inderste er lamineret sikkerhedsglas. Det sikrer ikke kun et velisoleret system, men også en støjdæmpende installation, så du ikke vil opleve en øget støjforstyrrelse efter installationen. Hvis du er interesseret i at vide mere om VitraLight ovenlyskuppel kan du med fordel kontakte danske Vitral, som er en af Europas bedste og mest erfarne producenter og leverandører på markedet for ovenlysvinduer. Hos dem går høj kvalitet og god service altid hånd i hånd, uden at du behøver skulle belåne dit hjem, for at få installeret den ønskede ovenlyskuppel.

Ovenlyskuppel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *