Acne behandling

Acne behandling

De fleste mennesker oplever igennem deres liv at få acne udbrud af større eller mindre karakter. De fleste rammes tidligt i puberteten, hvorefter acnen aftager i løbet af 20erne. Det er dog ikke så sjældent, at der også er voksne der lider af acne. Især kvinder kan opleve et udbrud før menstruation eller under graviditet. Vejrets påvirkning af vores hud, kan også give acne.

 

Få en acne behandling

For mange der ønsker lidt ekstra pleje og hjælp til at bekæmpe acne, kan en acne behandling være den perfekte løsning. Hos B’licious i Lyngby er de eksperter på området og kan udforme en acne behandling der er specielt tilpasset din hud, og som vil hjælpe din hud med at fjern acne og forebygge nye udbrud.

Hvis du regelmæssigt for udført en acne behandling, og samtidig selv hjælper din hud bedst muligt, vil det for langt de fleste mennesker være muligt at fjerne acnen helt eller holde den nede på en væsentligt lavere niveau. Det er derfor vigtigt at du ikke kun sætter din lid til en acne behandling en enkelt gang, men følger op på den regelmæssigt. Snak med din kosmetolog om hvor ofte. Vask også ansigtet grundigt to gange dagligt med en hudvenlig sæbe, og lad være med at kradse eller klemme bumserne ud. Det gør det kun værre.

Acne-behandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *