Adwords

Adwords

Der er mange spørgsmål omkring Adwords, og som professionelt adwords bureau København er SoftwareDanmark vant til at høre de fleste af dem. Derfor deler de her de 3 mest stillede Adwords spørgsmål og svar her.

 

Adwords Q&A

Hvor meget koster Adwords annoncer?

Mange faktorer kan påvirke omkostningerne til Adwords annoncering for din virksomhed. Derfor kan der heller ikke gives en nøjagtig pris, men der kan fastsættes et fast budget for Adwords annoncer til ens virksomhed, og så vil der aldrig blive brugt flere penge end budgettet er angivet til. Ofte kan det ske, at der bruges færre penge.

 

Hvordan fungerer Adwords auktionen?

Den aktuelle placering af din annonce bestemmes af din annonce rang (Maksimumbud gange kvalitetsresultat). Den højeste Adwords rang får den første annonceposition. Din faktiske CPC vil blive bestemt af Adwords rangen af den næste højeste annonce under dig divideret med dit kvalitetsresultat. Den eneste undtagelse fra denne regel er, når du er den eneste tilbudsgiver eller det laveste bud i Adwords-auktionen, i så fald betaler du dit maksimumbud per klik.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *