Adwords

Adwords

Hvor mange gange kører en Adwords auktion? Adwords auktionen bliver kørt milliarder af gange hver måned. Resultaterne er sådan, at brugere finder annoncer, der er relevante for det de leder efter, ud fra hvad annoncørerne forbinder med potentielle kunder. Søger du på konfetti og ser en Adwords annonce, er der fordi annoncøren mener at du kan være en potentiel kunde og derfor henvender sig til dig i forbindelse med søgningen.

 

Hvordan vises Adwords annoncer?

Dine annoncer er kvalificeret til at blive indgået en auktion, når du byder på søgeord der er relevante for brugerens søgning. Dine bud, kvalitetsscore og relevans vil komme i spil for, om din Adwords annonce er kvalificeret til at vises på Google. Hvis du har gjort arbejdet godt nok, er Google glad, og viser din Adwords annonce. Derefter betaler du den aktuelle CPC for annoncen.

Men hvad er CPC? CPC står for Cost Per Click – På dansk, pris pr. klik og er prisen du betaler hver gang en bruger klikker på din annonce. Er der ingen der klikker, eller vises annoncen ikke, betaler du ikke noget.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *