Adwords

Adwords

Adwords annoncer vises som betalte annoncer på Googles søgemaskine, samt evt. i Google partner netværk, hvis dette ønskes. 4 Adwords annoncer vises øverst på søgesiden, og 3 i bunden. Fordelen ved Adwords annoncer frem for meget andet marketing, er at du fanger brugeren i de narrative øjeblikke, hvor de søger specifikt efter et produkt du kan tilbyde. Og ved at bruge Adwords annoncering i din online marketing, kan du komme foran konkurrenterne.

 

Adwords i vores moderne verden

Vi lever i en verden, hvor vi ikke længere går online. Vi er online. Hele tiden. Derfor er Adwords og online marketing genialt, fordi vi kan fange brugeren så ofte som muligt.

Men hvad er Google Adwords fordelene ellers? Hvorfor lige vælge Adwords og ikke anden online marketing?

Fordelene ved Adwords er annoncerne ikke kræver et minimumsbudget. Du beslutter hvor meget du vil bruge, og bruger kun det. Færdig.  Samtidig kan du med denne onlineannoncering bruge forskellige målretningsmetoder til at nå ud til potentielle kunder. Og du ved med det samme, hvad der virker, og hvad der ikke gør. Og du kan hurtigt handle på det, gennem Adwords analyser og hjælpemidler.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *