Adwords

Adwords

Som en del af enhver effektiv SEO strategi bør man som virksomhed have styr på Adwords.

Adwords (Google Adwords) er en reklame tjeneste fra Google for virksomheder, der ønsker at vise annoncer på Google og dets annoncenetværk. Adwords programmet gør det muligt for virksomheder at sætte et budget for Adwords annoncerne, og derefter kun betale, når brugerne faktisk klikker på reklamerne.

 

Hvad kan du med Adwords som virksomhed?

Virksomheder der bruger Adwords kan oprette relevante Adwords annoncer ved hjælp af søgeord, som folk, der søger på nettet ved hjælp af Google-søgemaskinen bruger. En søgning på et af de valgte søgeord, vil resultere i at din annonce vises i søgemaskinen, under overskriften ”sponsorerede links”. Adwords annoncer vises både i toppen og bunden af siden, og placeringen afhænger af hvor god ranking du har hos Google. Klikker en bruger på din Adwords annonce, betaler du klikprisen, og brugeren ryger videre til din hjemmeside, til den landing page du har bestemt i annoncen.

Adwords annoncer er en god og effektiv måde at nå foran konkurrenterne på, og bør altid gå hånd i hånd med en effektiv SEO strategi og arbejdet med de organiske søgeresultater. Når det kommer til synlighed, er der ingen grund til at nøjes med mindre end det perfekte.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *