Adwords

Adwords

Hvis du er ny til search marketing verden, er du kommet til det rigtige sted, når du kontakter SoftwareDanmark. Her er et Adwords bureau København der ved hvad de laver, og laver fremragende Adwords resultater for deres kunder.

 

Hvad er Adwords og hvorfor gøre det?

Adwords er Googles eget annonceringsprogram, som gør det muligt at placere Adwords annoncer i forbindelse med relevante søgeresultater. På den måde kan din virksomhed få vist Adwords annoncen, når folk søger på noget der er relevant for jeres produkter/ydelse. Samtidig betaler I kun per klik, således at der kun bruges penge, når den mulige kunde ryger videre til jeres hjemmeside. Disse Adwords annoncer placeres i toppen og bunden af siden, og jo bedre Adwords arbejde, jo bedre placering.

Adwords er altså en rigtig god måde at supplere det organiske SEO arbejde, og komme foran konkurrenterne.

Du vil måske opleve at Adwords også af og til kaldes ”betalt søgning”, som er det udtryk, der bruges om alle typer annoncering på ​​en søgemaskine, men selvom Google står bag annonceringen, er Google ikke den eneste søgemaskine, hvor du får vist reklamerne. Google kører nemlig med et såkaldt annoncenetværk, der gør at du kan få vist reklamen i hele deres annoncenetværk.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *