Adwords

Adwords

Virksomheder kan annoncere på Google ved at åbne en Google Adwords-konto. Lær mere om, hvordan du får mest ud af Google Adwords her. Den aktuelle placering af din annonce bestemmes af din annonce rang (Maksimumbud gange kvalitetsresultat). Den højeste ad rang får den 1. annonceposition. Din faktiske CPC vil blive bestemt af ad rang af den næste højeste annonce under dig divideret med dit kvalitetsresultat. Den eneste undtagelse fra denne regel er, når du er den eneste tilbudsgiver eller det laveste bud i Adwords-auktionen; så du betaler dit maksimumbud per klik!

 

Adwords priser

Hvor meget koster Google Adwords? Det er et spørgsmål de ofte får hos SoftwareDanmark, hvor de arbejder professionelt med annoncerne. Men mange faktorer kan påvirke omkostningerne til Adwords-annoncering for din virksomhed.

Prisen på Adwords annoncer fastsættes som udgangspunkt af virksomheden selv, der sætter et maksimum beløb totalt samt et maksimum beløb pr. klik. På den måde kan man altid styre sine omkostninger, så de ikke løber løbsk, og ens Adwords annoncer aldrig bruger flere penge end man har. På stærkt konkurrenceprægede ord, vil man dog opleve at høje klikpriser er en nødvendighed, for at skabe gode resultater.

adwords

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *