Alsidige og lækre retter med en blinispande

Alsidige og lækre retter med en blinispande

Med en blinispande fra Gense kan du lave mad på alle varmekilder inkl. Induktion. Panden er lavet af støbejern og har derfor en rå overflade. Dette betyder også, at man skal huske at løfte sin blinispande, fremfor at skubbe den, når man vil rykke rundt på den på komfuret. Støbejern som materiale sikrer dig en madlavning med jævn varme fra alle sider. Tomater og frugt er dog ikke ideelt. Desuden kan panden tåle både at komme i ovnen og på grillen, hvilket giver dig endnu flere muligheder for at eksperimentere med spændende retter.

Du kan for eksempel prøve at lave nye ting fremfor de mere traditionelle. Prøv en æggepandekage, kartoffelrøsti, tortillas, bananpandekagereller krydrede spejlæg med forskellige små sideretter.

Behold din blinispande i mange år

Støbejern er ikke et sart materiale, men tåler ikke sæbe eller opvaskemiddel. I stedet kan du med fordel rengøre din blinispande i varmt vand og tørre efter med en tør klud og lidt madolie, så overfladen holder sig pæn. Når først panden er blevet helt tør, kan den stilles væk til senere brug.

Alsidige og lækre retter med en blinispande

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *