Alternative investeringer

Alternative investeringer

Alternative investeringer er en investering i andre formueaktiver end aktier, obligationer og kontanter aktivklasser. Udtrykket er en forholdsvis løs én og omfatter materielle aktiver såsom ædelmetaller, kunst, vin, antikviteter, mønter, eller frimærker. Alternative investeringer dækker også over visse finansielle aktiver såsom fast ejendom, råvarer, private equity, nødlidende værdipapirer, hæk fonde, klimakreditter og venturekapital. Investeringer i fast ejendom og skovbrug er også ofte betegnet som alternative investeringer.  trods den gamle brug af sådanne reale aktiver for at styrke og bevare rigdom. Alternative investeringer skal altså ses i modsætning til traditionelle investeringer.

 

Nærmere info om alternative investeringer

Det er ofte svært at finde research og dybere statistikker om alternative investeringer, på grund af manglende kvalitetsdata. Disse alternative investeringer er kendetegnet ved ikke at have den samme fasthed og gennemskuelighed som traditionelle investeringer, og det er markedet da også præges af den dag i dag.

Som med enhver investering, er det vigtigt at gøre dit hjemmearbejde, men i tilfælde af mange alternative investeringer, er specialviden på de specifikke alternative investeringer ofte nødvendig. Derfor er det vigtigt, at potentielle investorer har en velrenommeret formueforvalter med påviselig succes. Vi foreslår Secure Capital.

Alternative-investeringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *