Alternative investeringer

Alternative investeringer

Hvad er grunden til at bruge alternative investeringer? Man bruger generelt alternative investeringer i det øjemed at man kan øge afkastet og sprede risikoen udover investeringer som har mindre likviditet end de regulære børsnoterede aktier, samt obligationer.

Alternative investeringer kan nemmest defineres som det modsatte af hvad traditionelle investeringer står for, hvilke blandt andet er aktier og obligationer.

Med alternative investeringer, adskiller de enkelte investeringer sig normalt meget fra hinanden, selv hvis de hører ind under samme kategori, og de kræver ofte en lang investeringshorisont. Alternative investeringer kræver oftest en minimuminvestering der lyder på 2 millioner.

 

Valg af formueforvalter til alternative investeringer

Du kan meget vel stå på bar bund når du skal træffe et valg med hensyn til hvilken formueforvalter du skal vælge, og hvis du har en kan det også være svært selv at vurdere præstationen. En god ide er at søge hjælp fra en finansiel rådgiver. Denne person kan objektivt vurdere din nuværende forvalter, sammenlignet med hvad der ellers er på markedet.

Grundlæggende fortæller denne at risikospredning er vigtigt, og selvfølgelig mange andre detaljerede ting. Det mest normale for mennesker er at ville bevare sin formue, og vi vil hellere have et lavt og forholdsvis sikkert afkast, end at have høj risiko med muligheden for højere afkast.

Alternative-investeringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *