Alternative investeringer

Alternative investeringer

De fleste, der forstår sig på investeringer, ved allerede, hvad der er klogt at investere i. De har en viden, som det for nogle mennesker ville tage uendeligt lang tid, at læse op på og blive kloge på. Når man omtaler investeringer og formueforvaltning, er der derfor mange, der kan sidde og føle sig tabt. Langt de fleste tænker på børsnoterede aktier og obligationer. Men der er faktisk også en anden mulighed, som man snildt kan være med på, hvis ens viden om de mere traditionelle investeringer ikke er prangende. Her er der tale om de alternative investeringer.

Hvad der er smart ved alternative investeringer

Nu tror du måske, at alternative investeringer kun er af interesse for en meget lille procentdel af mennesker. Men faktisk har alternative investeringer et lidt overset eksistensgrundlag. De har dog længe udgjort en vigtig og stigende andel af porteføljen hos mange af de største professionelle investorer og formueforvaltere.

Begrebet kan betragtes som en slags fælles betegnelse for de investeringer, der ikke falder ind under de traditionelle og børsnoterede aktiver såsom aktier og obligationer.

Alternative investeringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *