Alternative investeringer

Alternative investeringer

Den økonomiske situation er mere kompleks end nogensinde før, hvilket gør det vanskeligt udelukkende at investere i aktier og obligationer for at lave en diversificeret portefølje. Det er en jungle at finde gennem de mange former for investering, derfor kan Secure Capital hjælpe deres kunder med investeringsrådgivning, hvad end du mangler rådgivning til traditionelle investeringer eller de alternative investeringer.

 

Er alternative investeringer for dig?

Alternative investeringer er generelt beregnet til erfarne og økonomiske avancerede investorer, som villig til at påtage sig den risici, der er forbundet med investering i alternative investeringer. Dette er baseret på, at alternative investeringer kan omfatte tab af hele eller væsentlige dele af investeringen samt manglende likviditet, hvor kapitalværdien for investeringen kan både falde og stige.

I modsætning til gennem traditionelle investeringer, tilfører alternative investeringer skattefordele, som ikke findes gennem investering i børsnoterede aktier og obligationer og kan tilbyde et øget afkast med en reduceret risiko. Hvis man dog har en langsigtet tidshorisont til investering, kan alternativ investering derved være vejen frem, da der er potentiale for, at dette kan føre til et højere afkast end gennem de traditionelle investeringer.

Alternative-investeringer

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *