Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

Sommeren er snart forbi og vinteren træder til. Det kolde vejr med sne og slud, og hårde vindpust tærer på ansigtets sarte hud. Derfor er det også vigtigt at du husker at passe på den. Om vinteren er din hud langt mere udsat for hårde forhold end i sommerhalvåret, og du bør regelmæssigt pleje den med en ansigtsbehandling, og også gerne en ansigtsmassage.

 

Plej huden med en ansigtsbehandling

Hos B’licious i Lyngby tror de på at alle kan opnå et fantastisk udseende med de rette produkter. Derfor har de viet deres liv til skønhedspleje og -behandlinger. Blandt andet er deres ansigtsbehandling fantastisk, og vil få dig til at svæve på en sky, når du forlader salonen.

En ansigtsbehandling hos B’licious går aldrig på kompromis med kvaliteten, og der arbejdes udelukkende med kvalitetsprodukter der er specielt udvalgt til netop din hudtype og dit behov for pleje.

B’licious ved at ikke to ansigter er ens, og det bør en ansigtsbehandling heller ikke være. Derfor udformes alle ansigtsbehandling typer til den enkelte klient, og de behov dennes hud har brug for at få stillet. Har du problemer med uren hud og acne, kan du for eksempel glæde dig til at prøve en special tilpasset acnebehandling, der vil gøre underværker for din hud og hjælpe den med at bekæmpe de urenheder der ellers plager mange.

ansigtsbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *