Ansigtsbehandling

Ansigtsbehandling

B’licious skønhedspleje og kosmetolog i Lyngby står altid klar til at forkæle dig med flere forskellige typer ansigtsbehandling. Hos dem kan du være sikker på ikke at gå forgæves, uanset hvilken type hud du har, og hvor meget eller lidt erfaring du har med at blive forkælet med en ansigtsbehandling.

Om Ansigtsbehandling

Hos B’licious skønhedspleje og kosmetolog kan vi blandt andet anbefale deres signatur ansigtsbehandling. Denne skønne ansigtsbehandling afhjælper og plejer din hud, hvis den føles stresset og forurenet, eller er blevet lidt trist og træt at se på. Det sker for stort set alle mennesker, i det vores hud reagerer på kulde/varme forandringer, samt hvordan vi har det i dagligdagen.

Med en signatur ansigtsbehandling tilpasser de dygtige og søde ansatte hos B’licious alle produkter til lige netop din hudtype og specifikke behov. Du kan være helt sikker på at din ansigtsbehandling er udarbejdet specielt til dig. Efter en lækker ansigtsbehandling vil din hud igen være som ny og være klar til at modstå alder, årstid, medicin, livsstil med mere.

Vi kan ikke love dig et bedre og lykkelige liv, men hvis du vælger B’licious næste gang du skal forkæles med en ansigtsbehandling, vil vi gerne love at din hud vil takke dig og stråle af liv og glød bagefter. Den beskytter dig dagligt og udstår mange hårde vilkår. Pas godt på den, det fortjener den.

ansigtsbehandling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *