Ansigtsmaske

Ansigtsmaske

En ansigtsmaske fra B’licious i Lyngby vil gøre underværker for dig og din hud, og vil føles som en eksklusiv og luksuriøs forkælelse, der er en prinsesse værdig. Og endda uden at ruinere dig, for hos B’licious skal kvalitet ikke koste en formue. Du får det bedste af det bedste, men til en pris hvor alle kan være med på en dagligdagsforkælelse.

 

Tag dig tid til en ansigtsmaske

Enhver ansigtsmaske vil blive udformet specielt til dig, og tage udgangspunkt i de behov som din hud har, for ekstra pleje. Menneskers hudtype er forskellig og hudens behov for pleje og forkælelse er derfor heller ikke den samme. Derfor arbejder B’licious med specialtilpassede ansigtsmaske behandlinger, der blandt andet dybderenser huden. Al makeup med mere fjernes naturligvis før start, inden huden afrenses og renses for snavs, skidt og ophobede affaldsstoffer. Huden exfolieres og døde hudceller fjernes, så du vil opleve at en ansigtsmaske Lyngby får din hud til at stråle og giver den sin naturlige rosa glød tilbage. Der vil naturligvis blive afsluttet med ekstra pleje og fugt til din hud.

Book en tid til en ansigtsmaske hos B’licious og oplev hvad professionel og kompetent pleje kan gøre for dig og din velvære. Du vil ikke fortryde det.

Ansigtsmaske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *