Ansigtsmaske

Ansigtsmaske

Hos B’licious skønhedspleje og kosmetolog i Lyngby vil du føle dig velkommen og godt tilpas fra det øjeblik du træder ind i salonen. Det dygtige personale har mere end 30 års erfaring i branchen, og holder sig hele tiden opdateret omkring skønhedsbehandling, ansigtsmaske, neglepleje med mere.

Om Ansigtsmaske

B’licious skønhedspleje og kosmetolog ved at alle personer er unikke, og det samme er deres hud. De har gjort det til deres livsstil og passion at give alle en smuk hud. Uanset alder, livsstil og hudtype. Ved kun at bruge kvalitetsprodukter og udbyde den lækreste ansigtsmaske til deres kunder, plejer og forkæler de din hud, så den får nyt liv og en helt ny glød.

Man siger at skønhed kommer indefra, men det gør ikke noget at vi hjælper den lidt på vej. Huden afspejler vores livsstil, og i en hverdag hvor mange er stressede, vi udsættes for kulde og varme, forurening med mere, er det nødvendigt at være god ved sin hud. Med en fantastisk ansigtsmaske giver du den dybdegående pleje og hjælp til at forny sig selv. Efter en ansigtsmaske hos B’licious skønhedspleje og kosmetolog vil din hud takke dig og igen være klar til at modstå nogle af hverdagens mange strabadser.

Ansigtsmaske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *