Anskaf dig en niveaualarm

Anskaf dig en niveaualarm

Før end jeg vidste der fandtes det som hedder en niveaualarm, havde jeg virkelig ofte problemer med, at væskeniveauerne i tanke og bassiner konstant flød over. Vi kunne være i gang med at arbejde, og tro at vi have udmærket styr på vores niveaukontrol, men så pludselig ville vi blive overrasket, når det hele sejlede. Niveaukontrol har måske ikke været nok i mine tanker og på det tidspunkt, havde jeg slet ikke overvejet at anskaffe mig en niveaualarm. Men hvis du først én gang har prøvet at stå i væske helt op til knæene, og bandet og svovlet, samtidigt med, at du udmærket ved, at en niveaualarm eller hyppigere niveaukontrol kunne have hjulpet dig, hjælper ikke ligefrem på humøret.

Effektiv niveaukontrol og måler fra KLINGER Danmark

Jeg var ikke meget for, at bøje af med min stolthed, og gik faktisk længe og puslede med forskellige ideer til, hvordan jeg kunne undgå det kaos, der netop havde udspillet sig. Til sidst valgte jeg at gå online. Her faldt jeg over KLINGER Danmark, der endte med at blive løsningen på alle mine problemer. De forhandler både niveaukontrol og niveaualarm, så nu har jeg erhvervet mig begge dele. Nu kan jeg meget bedre overvåge væskeniveauer i mine bassiner og tanke, og bruge min tid fornuftigt, uden at være bekymret. Niveaukontakten bliver monteret i siden af tanken, i den højde, hvor man ønsker væsken overvåget – og derfra giver det nærmest sig selv.

Anskaf dig en niveaualarm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *