App udvikling

App udvikling

Som et digitalt bureau, der leverer en lang række af softwareprodukter og digitale løsninger, tilbyder SoftwareDanmark også en række tjenester inden for app udvikling. Disse tæller alle elementer fra strategi, brugeroplevelse, visuelt design, iOS, Android og webudvikling til kvalitetssikring og test af de apps vi udvikler for vores kunder.

 

App udvikling sat i system

Vores proces omkring app udvikling starter ved at vi stiller alle relevante spørgsmål, vi overhovedet kan komme på. Vi researcher grundigt på det specifikke område og klarlægge alle svage sider der måtte være ved den grundlæggende ide samt den app udvikling vi står over for. På den måde kommer vi alle problemer i forkøbet, og tager os af dem, inden de opstår. Ikke nok med at denne start på en app udvikling giver vores kunder større tryghed og ro, de minimerer også fejl senere hen, og gør at vi hele tiden er et skridt foran vores planlægning.

Netop denne tilgang til apps og app udvikling gør os unikke på det danske marked, og er en faktor vi er ekstremt stolte af. Vi synes nemlig at den er et ret godt bevis på, at vores løsning med at ansætte et hold af specialister og eksperter inden for app udvikling, er vejen frem, hvis man vil tilbyde ægte kvalitetsprodukter.

app-udvikling

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *