Bænke byrum

Bænke byrum

Som studerende er det et privilegium at bo i byen. Der er rift om lejlighederne og det kan være dyrt. Derfor har jeg fundet mig et studiejob i et bofællesskab for ældre mennesker. Det er både hyggeligt og studierelevant, men jeg har været betænkelig. Man hører jo så meget om dårlige forhold for de ældre, hvor alting er noget gammel og faldefærdigt skrammel. Men sådan er det ikke her. Det her bofællesskab er nyopført og meget moderne og stilrent.

For eksempel mødte jeg på arbejde forleden, hvor flere af beboerne sad udenfor i haven. De liver helt op, når de sidder der på vores nye bænke byrum, som vi har købt hos nogen, der hedder Out-sider. Som navnet måske antyder, er der her tale om en virksomhed, der designer udendørsmøbler.

 

Ideelle møbler til boligselskaber

Ældre mennesker får ikke rørt sig på samme måde som yngre mennesker, de bliver derfor hurtigt kolde og der er nu ikke noget som en forfrossen bænk, der kan agere grobund for en forkølelse. Men det smarte ved Out-sider er, at de er innovative og har tænkt komfort, stil og design ind i deres produkter. Desuden er kulde og varme heller ikke et problem, da materialerne er UV-stabile, hvilket gør, at møblerne hverken bliver for varme eller for kolde. Byrumsmøbler fra Out-sider kommer også i et væld af farver og kan derfor også tilpasses den personlige stil, hvis de eksempelvis skal implementeres i et boligområde, eller en forening.

Bænke byrum

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *