Bænke byrum

 

Bænke byrum

Man mødes ofte på cafeer eller restauranter, hvis man skal opdateres på historier fra venner og veninder, eller hjemme i stuen med familien, så alle kan høre det seneste nye Men ville det ikke være super, hvis man kunne tage samtalen med udenfor og mødes på bænke byrum til en god update på verdenssituationen?

Problemet med bænke byrum er dog ofte, at de er fugtige, da det jo regner en del i lille Danmark. Vand og vind er også hårde ved træbænke, der af og til resulterer i en ujævne overflader og små løse splinter. Men med byrumsmøbler fra Out -sider, er dette ikke længere et problem.

 

Holdbare bænke byrum

Alle produkter og installationer er tiltænkt både det moderne og det mere traditionelle byrum. Hvert design har et element, der inviterer til leg, såvel som komfort og hygge.

Med vores produkter skal det være nemt og bekvemt at mødes med venner og bekendte, og man skal kunne turde placere sig i vores udendørsmøbler, uden at få fugtige bukser, eller blive kold eller skoldet på metaloverflader. Hos Out-sider arbejder vi for at producere kvalitetssikre og holdbare løsninger og benytter os derfor af ny teknologi og innovative materialevalg, når det kommer til vores designs og installationer.

Bænke byrum

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *