Bænke byrum

Bænke byrum

Hos Out-sider arbejder vi ud fra konceptet om at have højt til himlen. Out-sider er eksperter i udendørsmøbler og innovative møbler til det traditionelle byrum. Vores produkter er tiltænkt det traditionelle såvel som det moderne byrum, og derfor er både leg og komfort implementeret i vores multifunktionelle designs. . Vi skaber produkter på tværs af aldre, der kan samle børn såvel som voksne og som er funktionelle for alle.

Trænger ungerne til at se noget andet end værelsets 4 vægge, eller havens tjørnelyhæk? Eller trænger du til at nyde en kop kaffe et andet sted end foran skærmen på din arbejdsplads? Så tag en tur ud i byrummet og nyd din eftermiddag, mens du sidder komfortabelt på vores bænke byrum.

 

Bænke byrum til byrumsbrugeren

Out-siders møbler er designet i innovative materialer. Hvor træbænke ofte kan have taget skade af fugt og metal enten kan virke koldt eller varmt, er vores bænke byrum altid veltempereret, så dine ben ikke bliver skoldet og ej heller får frostbid. Se eksempelvis også nærmere på vores superfine bænk i højtrykslaminat, der både er UV-stabilt og som ikke kræver vedligeholdelse. Den er udformet i et minimalistisk og stilrent design, men solidt konstrueret, så den tåler at blive brugt og kan stå imod både vind og vejr.

Bænke byrum

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *