Bænke legeplads

Bænke legeplads

Det er nærmest en kunstart, når det kommer til at udforme holdbare løsninger, der gerne skal være så multifunktionelle, at de passer til både store og små. Men hos Out-sider sætter vi en dyd i, at udføre vanskelige opgaver.

Out-sider er en virksomhed, der mener at der skal være højt til loftet og arbejder for at implementere dette koncept i vores produkterTypisk vil man med tiden opleve at bænke legeplads kan rådne bort, eller være vådt efter perioder med regn, eller at metalborde og stole enten er meget varme eller meget kolde – dette er ikke et problem med vore produkter, da de er fremstillet i højtrykslaminat og derfor ikke engang kræver pleje eller vedligeholdelse.

Dette resulterer i borde og bænkesæt, der kan benyttes året rundt og som er funktionelle og holdbare, til gavn for både store og små.

 

Funktionelt til legeplads

Hos Out-sider synes vi, at det er meget vigtigt med løsninger og ideer i børnehøjde. Faktisk ser vi det som en slags kernesag. Faktisk er det så vigtigt for os, at vi i 2011 indgik et samarbejde med ”Børn i bycentrum”, da vi mener at børn og unge som forbrugere, skal afspejles i bord bænkesæt legeplads.

Bænke legeplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *