Bænke legeplads

Bænke legeplads

I forbindelse med min stilling i den rette afdeling på kommunen, var jeg blevet pålagt ansvaret for, at indkøbe nye bænke til vores forskellige legepladser rundt omkring i kommunens byer. Jeg startede med at indsamle informationer og erfaringer fra mine kollegaer, for at finde ud af, om nogle af dem havde nogle erfaringer omkring bænke til legeplads. Flere nævnte at de klassiske træbænke var kedelige i deres udtryk og hvordan det ville være spændende, hvis jeg kunne finde nogle mere moderne bænke legeplads, der ville kunne pryde de forskellige områder.

Bænke til legeplads fra Out-sider

Ingen af dem havde konkrete eksempler, hvilket betød at jeg selv måtte undersøge markedet for at finde frem til de forskellige producenter. En af de virksomheder jeg fandt var Out-sider. Hos dem lagde jeg virkelig mærke til deres store udvalg og bed mærke i, hvordan alt deres inventar er farverigt og meget moderne i udtrykket. Deres bænke til legeplads er utroligt holdbare, hvilket virkelig er et must i det meget fugtige og omskiftelige danske vejr. Nu står Out-siders bænke legeplads og flotter sig på de forskellige legepladser rundt omkring i kommunen.

Bænke Legeplads

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *