Bænke til byrummet

Bænke til byrummet

Du er på ferie med din mand og børn i det jyske. I har været på stranden og leget længe i vandet, spist en dejlig frokost og holdt en lille pause på de medbragte håndklæder i skyggen. Det er en varm dag og børnene har været så søde. Vandet er nu tørret på badetøjet og du giver dem en t-shirt over de små skuldre og annoncerer, at det er blevet is-tid. Jublen breder sig i strandlejeren og det er perfekt timing, for du har lige spottet en bænke til byrummet, der er blevet ledig oppe ved isboden.

Børnene løber i forvejen og lige da den mindste svinger de små bare lår op, kommer du i tanke om, at du har glemt at advare om de varme bænke til byrummet. Sidste år fik den ældste nærmest en skoldning, da metalbænken havde stået i stik sol hele dagen og var brandvarm. Men der kommer ingen klynk.

 

 

Bænke til byrummet brænder ikke

Da du selv når frem, kan du se at dette er en helt ny bænke til byrummet. Den er nærmest turkis og slet ikke lavet af metal. Du tager dig helt til brystet i lettelse og anden anden moder ser det. Hun fortæller dig, at bænken er lavet af danske Out-sider der blandt andet designer bænke til byrummet og andre udendørsmøbler og installationer. Denne bænk er UV-stabil, der betyder at dens temperatur forbliver stort set uændret uanset vejr. Det er smart. Senere den dag besøger du Out-siders hjemmeside.

Bænke til byrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *