Bænke til byrummet

Bænke til byrummet

Det er vinter. Men det er ikke sådan en af de der kedelige vinterdage, hvor alt er mørkt og gråt og det føles som om det aldrig rigtigt vil blive morgen. Det har lige sneet i de der store fnug, der spreder julestemning og gør vinteren hyggelig. Men nu skinner solen og alt ligger og glinser. Frostklart og smukt. Du får lyst til en gåtur ned til de grønne områder, hvor du kan sætte dig med en termokop på bænke til byrummet og nyde en times tid i solen.

Du ifører dig en varm sweater, uld underbukser og hele vintergarderoben i overtøj. Du ved at metalbænken vil være kold når du ankommer. Det er den hvert år og om sommeren bliver den så pokkers varm. Intet af det er rigtigt til at holde ud så længe af gangen og dine lår bliver altid så røde. Men en time kan du vel nok klare tænker du og begiver dig ud af døren mod bænke til byrummet.

 

Overraskende innovative bænke til byrummet

Du vandrer gennem sneen, da de små stier ikke bliver ryddet i dit kvarter. Sneen knaser og lyder helt sprød under dine støvler. Den varme ånde danner små skyer foran dit ansigt og du føler dig godt tilpas. Du når frem til det grønne område, der i vinterens anledning er et hvidt område. Du kigger efter bænke til byrummet og tror først du er gået forkert, da du ser en ny bænke til byrummet stå på dens plads. Bænken er fra out-sider og er designet i et nyt innovativt materiale. Du sætter dig og ender med at kunne sidde der længere end normalt, da bænken ikke er kold. Du tænker at du vil skrive til boligforeningen, at dette var en klog investering.

Bænke til byrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *