Bænke til byrummet

Bænke til byrummet

Det har lige sneet i de der store fnug, der spreder julestemning og gør vinteren hyggelig og varm. Men nu skinner solen fint og alt ligger og glinser på jorden. Frostklart og fint. Det er vinter i dag. Også i morgen og to måneder endnu. Men det er ikke sådan en af de der kedelige vinterdage, hvor alt er mørkt, kedeligt og gråt og det føles som om, at det aldrig rigtigt vil blive ordentligt dag. Du får lyst til en gåtur ned til de grønne områder, hvor du kan sætte dig med en termokop med te, på bænke til byrummet og nyde en times tid i solen inden du går hjem igen i varmen.

Du ifører dig en varm sweater, uld underbukser og godt med overtøj. Du ved at metalbænken vil være kold når du kommer. Men en time kan du nok godt klare tænker du og begiver dig ud af døren mod bænke til byrummet. Den er altid så kold når det er vinter og om sommeren bliver den så pokkers varm. Intet af det er rigtigt til at holde ud så længe af gangen og dine lår bliver altid så røde, men en time plejer du at kunne holde til.

 

Fordelagtigt med bænke til byrummet

Du når frem til det grønne område, der i vinterens anledning er hvidt. Du kigger efter bænke til byrummet og tror måske, at du er gået forkert, da du ser en ny bænke til byrummet. Den varme ånde danner små skyer foran dit ansigt, men du føler dig godt tilpas. Sneen knaser under dine støvler. Du sætter dig og ender med at kunne sidde der længe, da bænken ikke er kold. Bænken er fra danske Out-sider og er designet i et nyt innovativt materiale. Du vil skrive til boligforeningen, at det var en klog investering.

Bænke til byrummet

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *