Bænke til byrummet

Bænke til byrummet

Jeg har været ude og afprøve forskellige bænke til byrummet i forbindelse med, at der skal udvælges det rigtige inventar til vores byrum. Det har været en spændende opgave og jeg har været vidt omkring og afprøvet både klassiske løsninger, men også mere moderne bænke til byrummet. Nogle af mine kriterier har været at designet skal være tiltalende, moderne og yderst funktionelt. Det har været en udfordrende og spændende proces, og jeg tror efterhånden, at jeg har låst mig fast på hvilket firma vi skal have leveret vores bænke til byrummet fra.

Stort udvalg af bænke til byrummet fra Out-sider

Hos Out-sider har jeg fundet de helt rigtige løsninger som jeg virkelig kan se et stort potentiale i. Jeg er sikker på at vores borgere vil få stor glæde og gavn, ved at bruge Out-siders bænke til byrummet og det er virkelig gennemtænkt byrumsinventar. De har f.eks. en bænk kaldet PLATEU-I, som i designet er meget Skandinavisk og meget moderen. Der er ydermere plads til en kørestol i hver ende, hvilket virkelig er en design feature som jeg er super vild med.

Bænke til byrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *