Bænke til byrummet

Bænke til byrummet

Vi elsker at bruge de forskellige områder, der er at finde i vores by. Vi er tit i parken, et smut på legepladsen eller går en tur ved havnen eller på stranden. Når jeg skriver vi, mener jeg min kæreste, vores dreng og mig selv. Vi bor i en lille lejlighed og har ikke lige de bedste ude faciliteter tilknyttet bygningen, hvilket betyder at vi må bevæge os ud byen, hvis vi vil have frisk luft og græs under fødderne. Vi har længe manglet nogle gode bænke til byrummet og derfor lavede jeg et opslag på byens Facebook side, hvor jeg eftersøgte dette.

Super fede bænke til byrummet

Kort tid efter fik jeg svar på mit opslag, hvor en lokalpolitiker skrev at der var noget i støbeskeen, og at det ikke ville tage lang tid før, der ville komme nye bænke til byrummet. Glædeligt tænkte jeg, da vi så lettere kunne sidde og nyde madpakker eller få lidt at drikke, mens vores dreng boltrede sig på legepladsen. Ikke lang tid efter var der kommet de fedeste bænke til byrummet. Designet er helt uovertruffent og bænken bliver ikke varm i solen. Det er helt genialt og vi bruger deres bænke til byrummet meget ofte.

Bænke til byrummet

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *