Bænke til park

Bænke til park

Mit navn er Poul, jeg er 35 år og jeg bor i Køge, hvilket jeg har gjort de sidste 15 år. Køge er en dejlig by med grønne områder og 2 dejlige strande. Byens største park hedder Lovparken og ligger meget nær centrum, og parken er meget benyttet af børn unge og vokse. I Lovparken ligger også en legeplads, som vi har benyttet ofte, og stadig benytter i ny og næ. Byens bænke til park kunne efterhånden godt trænge til en udskiftning.

Bænke til park fra Out-sider

Da jeg synes at byens bænke til park efterhånden var noget slidte, besluttede jeg mig for at skrive en mail til nogle af lokalpolitikerne i kommunen. Jeg havde benyttet mig af nogle bænke til park fra Out-sider, da jeg var inde i København og jeg synes de var virkelig gode. Jeg undersøgte deres hjemmeside og fandt ud af, at de også var vedligeholdelsesfrie, hvilket jeg tænkte måtte være et stort plus. Jeg vedhæftede lidt billeder og linkede til Out-siders side for bænke til park og kort efter fik jeg svar på mailen. De forskellige politikere var alle meget positivt stemt overfor mit forslag, og de ville alle tage det op, på deres næste møde

Bænke til park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *