Bænke til park

Bænke til park

For nyligt havde vores virksomhed en udflugt til Hareskoven. Det var en af den slags sommerudflugter, hvor det hele bare spiller og kører på skinner og hvor alt er som det skal være. Skoven mindede mig om en stor park, hvor jeg plejede at lege som lille. Jeg besøgte derfor selv samme park i weekenden, og den var jo næsten ikke til at kende. Alt var nyt, og sat i små systemer. Der var kommet en legeplads og en lille dam længere væk. Der var blevet plantet små bede og så var der kommet bænke til park. Jeg satte mig på bænkene og havde egentlig forventet af de ville være lavet af træ. Jeg husker de bænke til park jeg sad på som lille, der netop var af træ. De startede altid ud med at være så pæne og blev så med tiden mindre og mindre. Ikke fordi jeg blev større, en simpelthen fordi træet begyndte at forsvinde efterhånden som vind og vejr fik bugt med det. Eller de bænke, der var lavet af metal? Husker I dem. De var så isnende kolde om vinteren og så frygteligt varme om sommeren, at man dårligt kunne sidde på dem.

Virkelig gode bænke legeplads

Da jeg ved nærmere inspektion også opdagede at alt det nye også gjaldt bænke legeplads blev jeg først rigtig nysgerrig. De små fine bænke fandtes både i børnestørrelse, men også til voksne og var i det samme lækre materiale. Jeg mødte en gartner, der kunne fortælle mig, at møblerne var fra Out-sider, der designer og producerer møbler til udendørsbrug og til moderne, såvel som traditionelle byrum. Møblerne er UV-sikre, hvilket betyder at de næsten har den samme temperatur året rundt, hvad enten det er koldt eller varmt. Det syntes jeg var virkelig smart og tror jeg vil tage mine børn med hertil engang til sommer. Vi medbringer som regel madpakker til de lange lune dage udendørs og det er så ærgerligt at sidde på nåle på bænke til ark, hvis det er fordi møblerne brænder på benene. Desuden var hele området spækket med bænke til park, så det burde snildt kunne lade sig gøre, at finde et sted at sidde.

Bænke til park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *