Bedste resultat med en blinispande

Bedste resultat med en blinispande

Skal frokosten være ekstra lækker? Er det sæson for stenbiderrogn? Eller får du gæster i weekenden og vil lave lidt andet end det sædvanlige? Med en blinispande fra Gense er mulighederne mange og kan bruges til meget andet end de traditionelle blinis. Du kan for eksempel også lave både æggepandekager, bananpandekager, kartoffelrøsti, tortillas og spejlæg med forskelligt tilbehør.

Genses blinispande er perfekt til alle varmekilder – også induktion. Den er fremstillet i rå støbejern, og har derfor en rå overflade. Det er derfor vigtigt at man husker at løfte sin pande, når man vil flytte rundt på den på komfuret, fremfor at skubbe den. Når først støbejernet er varmet op, vil du kunne tilberede dine retter med en jævn varme fra alle sider. Dog er de lidt vandede fødevarer ikke så optimale for panden, så som tomater og frugt. Panden tåler desuden både ovn og grill og du kan derfor nemt tilberede hele dit måltid i et enkelt køkkenredskab.

Sådan rengører du din blinispande

Støbejern tåler ikke opvaskemaskine, men rengøres bedst med varmt vand og en tør klud med madolie. Sæbe og opvaskemidler kan skade materialets overflade og bør derfor undgås. Når din blinispande er helt tør, kan den stilles væk.

Bedste resultat med en blinispande

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *