Bestik

Bestik

Som så meget andet i vores borddækning, er bestik ikke længere bare bestik. Selve opdækningen og valg af servietter i stof, silke eller papir gør et stort indtryk. Ligesom valg af tallerkener og undertallerkener også kan spille en stor rolle i at sætte en stemning, er bestik faktisk begyndt at betyde mere og mere. Hvordan det ser ud på bordet, hvordan det er lagt, om det matcher tallerkenerne og ikke mindst hvordan det føles, når vi tager det op. Er gaflen lang og svær at have i munden, er kniven mon for tung og skærer den ordentligt? Ja. Bestik er ikke bare bestik og det er bestemt ikke simpelt.

 

Kvalitets bestik fra Gense

Gense har gennem flere år haft et tæt samarbejde med en række kendte designere. Dette har resulteret i en lang række funktionelle, klassiske og innovative bestikserier. Vores produkter er udviklet med stor respekt for materialet og er også af den højeste kvalitet indenfor rustfrit stål.

Med vores koncept, har Gense blandt andet været med til at sætte den høje standard for skandinavisk design og mode. Se blandt andet nærmere på vores stilrene fuga salatsæt, der kan peppe lidt nordisk liv og charme i selv den mest kedelige salat.

Bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *