Bestik

Bestik

Uha, jeg har på det seneste siddet og kigget efter bestik, da mit trofaste bestik fra et kendt svensk varehus, er ved at være godt slidt. Jeg har kigget meget rundt på forskellige hjemmesider for at finde noget, der tiltaler mig, men jeg har haft meget svært ved at finde det helt rigtige. Prisen er underordnet og jeg har ikke noget mod at betale for kvalitet.
På det seneste er jeg dog faldet over bestik fra Gense. Hold nu fest hvor er det flot. De har virkelig et flot udvalg af bestik, i alle former og til alle formål. Jeg har både kigget på grillbestik, som bliver leveret i flotte opbevaringskasser lavet af træ og deres kollektion af sølvbestik som er meget klassisk og lige min stil.

Mit fremtidige bestik

Derudover, har jeg læst mig til på deres hjemmeside, bliver deres stålfrie bestik stadig produceret i Sverige og ikke i et fjernt land, som så mange andre producenter man hører om. Dette kan jeg jo godt lide.
Nå men hvorom alting er, så er jeg helt sikker på at jeg min fremtidige bestik skal komme fra Gense. Jeg skal dog bare lige have udvalgt den kollektion, som jeg vil begynde at samle på.

Bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *