Bestik

Bestik

Gense er et af de firmaer, vi ganske simpelt ikke kan anbefale nok, når det kommer til bestik. Har du en forkærlighed for bestik i høj kvalitet og med stilrene og tidløse linjer, så er det Gense bestik du skal gå efter.

Populært bestik med udvidede muligheder

Blandt et af Genses mest populære bestik, er det strømlinede stål bestik Fuga. Med sine enkle linjer og stilrene design er det blevet en populær bestik serie i mange danske hjem, og sidste år udvidede Gense så bestik serien med den limited edition, Fuga Pale Bronze. Har du allerede fået fat i den?
Det nye bestik sæt er en smuk nyfortolkning belagt med en PVD coating i en lækker bronzefarve, som ellers sjældent er set ved bestik. Og vi er vilde med det! Det blev kun produceret i en begrænset mængde, så du skal være hurtig og effektiv, hvis du stadig skal gøre dig forhåbninger om at få fingre i det. Og nu kan du tilmed udvide samlingen med kagegafler og kagespade i Fuga Pale Bronze. Det giver dit kagebord en helt ny glød, uanset om du dækker op med strømlinede tekrus uden hank eller mormors gamle kaffeservice.

bestik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *