Chip tuning

Chip tuning

Hos rb-teknik er de en af landets mest erfarne virksomheder indenfor tuning. De tilbyder chip tuning til et bredt udvalg af bilmodeller, og har nogle af markedets bedste kompetencer indenfor chip tuning.

Om Chip tuning

Interessen for chip tuning er især stigende på dieselbiler, men mange bilejere ved ikke helt præcist hvad en chip tuning indebærer. Det gør de hos rb-teknik. De lever af at hjælpe helt almindelige bilejere og familiebiler med at få mere power og flere ekstra km pr. liter. Uanset om det er benzin eller diesel biler.

En chip tuning udført hos rb-teknik vil give dig en tuning udført af kompetente og veluddannede mekanikere. Din chip tuning laves med de bedste materialer, og skader naturligvis ikke bilen i processen. Din chip tuning tilpasses din bil og dine behov, og det vil være muligt at fjerne chip tuningen igen, for eksempel inden videresalg.

Ring til rb-teknik i dag, og få et nyt autoværksted, som er bygget på unik know-how og et bredt kendskab til branchen. Du er sikret god service og mekanikere der hele tiden holder sig opdateret inden for mekanikerarbejdet. Hos rb-teknik har man nemlig sat sig for at give kunden den bedste oplevelse, uanset om det drejer sig om en chip tuning eller en anden opgave.

Chip-tuning

Øko tuning

Øko tuning

At være bilejer og miljøvenlig har aldrig været nemmere. Med en øko tuning på din bil, kan du sænke forbruget af brændstof med helt op til 20 % på diesel biler, og 10 % på benzin biler. En øko tuning udnytter motoren mere effektivt, og vil spare dig for både penge og miljøforurening.

Om Øko tuning

Øko tuning er en service der er kommet høj opmærksomhed omkring de seneste år, og mange værksteder laver det gerne. Men når det gælder din bil, er det vigtigt at du aldrig går på kompromis, og sørger for at bevare den gode kvalitet. Derfor anbefaler vi rb-teknik, hvor de er interesserede i at dele deres kompetencer og store viden på området med deres kunder. Med rb-teknik som din nye autopartner er du sikker på ikke at forringe værdien af din bil, eller måske endda skade den. De dygtige erhvervsfolk har kvalitetssans og arbejder med stor pålidelig og med blik for detaljen.

Med rb-teknik får du din øko tuning på et verificeret Hella Service Partner værksted, som tæller mere end 200 værksteder i hele Danmark og 4000 værksteder i Europa. Firmaer i denne servicekæde skal leve op til kvaltiet og service, og sikres regelmæssigt. Derfor er du altid garanteret det bedste resultat.

Oko-tuning

Obd tuning

Obd tuning

Hos rb-teknik er de fuldt ud i stand til at hjælpe dig med dit projekt obd tuning. Arbejdet vil aldrig efterlade fysiske spor i bilens styreboks, og bilens computer vil også have sit fejlkodelager intakt efter tuningen. En obd tuning er altid tilpasset den enkelte bil, og der tages altid højde for køretøjet og den specifikke motor.

Om Obd tuning

Udover service og reparation af alle bilmærker, forsikringsskader, fejlfinding og montering af ekstraudstyr er rb-teknik også en fremragende partner, når det kommer til obd tuning på din bil. De dygtige folk har fantastiske kompetencer med sig, og alt arbejde på værkstedet udføres af højeste kvalitet. Der gås aldrig på kompromis, og man går gerne det ekstra skridt, for at kunden bliver glad, når bilen skal hentes.

Har du først fået foretaget en reparation eller en obd tuning hos rb-teknik, skifter du aldrig over til et andet autoværksted. Den høje kvalitet sætter høje standarder, for hvad du fremover vil acceptere, når det gælder din bil, og den professionelle tilgang vil sikre at du altid henter din bil med ekstra glæde, når du skal forbi værkstedet. Hos rb-teknik tager de sig lige så godt af din bil, som du gør. Hvis ikke bedre.

OBD-tuning

Chip tuning

Chip tuning

Vi skal være ærlige og sige at vi ikke anede hvad chip tuning var – Eller at det overhovedet fandtes. Men da vi kom forbi rb-teknik for at få gode råd og vejledning, blev det straks anbefalet os at vi fik foretaget en chip tuning. Denne vil få bilen til at køre hurtigere, og da vi i forvejen kender rb-teknik som et autoværksted af høj kvalitet og med store kompetencer for deres fag, var vi helt trygge ved at overlade arbejdet til dem. Og resultatet blev fantastisk.

Om Chip tuning

Står du og leder efter en ny autopartner, om det er til chip tuning eller anden opgaver, så har rb-teknik vores varmeste anbefaling. Uanset projektets størrelse og karakter, kan du altid kontakte dem og få et godt tilbud. De sætter sig altid grundigt ind i dit behov og dine ønsker, og der gås aldrig på kompromis med kvaliteten af hverken reservedele eller det færdige resultat. Du skal vælge rb-teknik, hvis du ønsker et godt stykke arbejde udført til en pris, hvor alle kan være med. Du får altid tilbuddet skriftligt og får mulighed for at godkende det, inden arbejdet påbegyndes. Du betaler altså kun for det aftalte arbejde, og intet mere, intet mindre.

Chip-tuning

Aircondition til bil

Aircondition til bil

En bil skal ikke bare kunne køre. Den skal også kunne give køreglæde. Den skal være komfortabel at sidde i, give os en følelse af at den værdi vi får er udgiften værd – Og så skal den have aircondition.

Om Aircondition til bil

Hvis aircondition til bil ikke fungerer optimalt, eller måske slet ikke, er det i høj grad et irritationsmoment hos brugeren. Det er derfor vigtigt at passe på sin aircondition til bil, således at det altid er velplejet og efterset. Ellers kan der for eksempel komme en sur lugt ved brug. Vi anbefaler derfor at du sørger for at skrive dig bag øret, at din aircondition til bil skal serviceres regelmæssigt, hvis den skal bevare sin funktion.

Vi oplevede selv den dårlige lugt i bilen, da vi for længe havde overset denne del af servicen til bilen. Vi valgte rb-teknik som vores autoværksted Hedehusene, og de sørgede for hurtigt og effektivt at servicere vores allerede eksisterende aircondition, så det igen blev en fornøjelse at køre afsted på vejene. Vi måtte undvære vores bil i en minimal periode, mens arbejdet stod på, kvaliteten og servicen var helt i top, og rb—teknik bliver uden tvivl vores faste nye autoværksted, når det drejer sig om reparationer på bilen.

Aircondition-til-bil

Autoværksted Hedehusene

Autoværksted Hedehusene

Hvis du siger autoværksted Hedehusene, bør du også sige rb-teknik. Gør du ikke det? Så fortæller vi dig her, hvorfor du bør gøre det.

Om Autoværksted Hedehusene

Rb-teknik bør være dit nye foretrukne autoværksted Hedehusene fordi du her får et autoværksted som fokusere på kvalitet, service og gode priser. Med to mand på værkstedet arbejder de hårdt på altid at opfylde kundens ønsker, og de giver sig tid til at lære kunden og kundens bil at kende. Den lille størrelse får dig til at føle dig som en del af en lille ekstra familie, og når du først har oplevet den gode service Remi og rb-autoteknik tilbyder, vil du ikke ønske at gå andre steder hen.

Som et veletableret autoværksted Hedehusene deltager medarbejderne som en naturlighed i kurser og konferencer, som hele tiden forbedre deres arbejde og øger deres viden. De mange kompetencer og den brede erfaring kommer hver dag kunderne til gode. Hos rb-teknik kan du ikke kun få service og reparation af alle bilmærker, du kan også få udarbejdet forsikringsskader, få service og reparation af din aircondition, tuning af alle benzin og dieselbiler, samt købe en ny bil, hvis dette skulle være relevant. Som dit autoværksted Hedehusene har rb-teknik altid nyere og ældre biler til salg.

Autoværksted Hedehusene

Aircondition til bil

Aircondition til bil

En aircondition til bil skal efterses minimum hvert andet år, hvor den skal serviceres nøjagtig lige som resten af din bil skal. Anlægget skal tjekkes for utætheder, der skal tjekkes kølemiddel og systemet skal renses.

Om Aircondition til bil

En sådan service af din aircondition til bil vil sikre at den altid fungerer perfekt, og giver dig det bedste indeklima i bilen. Men det er ikke ligegyldigt hvor du får foretaget en sådan service. Det er vigtigt at vælge et anerkendt værksted, som ved hvad de laver. Her kommer rb-teknik ind i billedet. De dygtige mekanikere har mange års erfaring, som giver dem fantastiske kompetencer. Og så får du et autoværksted, som altid går et par ekstra skridt for at give dig en fantastisk service. Med et tjek af din aircondition til bil hos rb-teknik, vil du være sikker på at køre derfra med en aircondition i tip-top stand og som vil bringe dig glæde i lang tid fremover.

Din aircondition til bil har næppe været en billig udgift, eller et billigt tilvalg da du købte bilen. Men du har betalt for det, og det bringer dig glæde, i alle de timer du bruger bag rettet. Så hvorfor ikke tage sig lige så godt af din aircondition til bil, som du tager dig af resten af bilen?

Aircondition-til-bil

Aircondition til bil

Aircondition til bil

Mange danskere bruger mere og mere tid bag rettet i deres bil. Derfor er det også naturligt, at vi er er begyndt at sætte større krav til vores køretøj end tidligere. Vores bil er ikke kun et transportmiddel fra a til b, den skal også være komfortabel.

Om Aircondition til bil

For at skabe komfort vælger mange derfor også at få installeret aircondition til bil i deres køretøj, og aircondition til bil er ofte et krav, når der kigges på nye biler. At installere aircondition kan være en stor udgift, men indeklimaet i bilen bliver væsentligt forbedret, og du vil hurtigt opdage at udgiften til aircondition til bil er godt givet ud.

En aircondition til bil nedkøler luften, inden den kommer i cirkulation i kabinen. Det skaber et behageligt indeklima, uanset hvor varmt det er udenfor. For at beholde den ekstra komfort i din bil, bør du også sørge for at få serviceret din aircondition til bil minimum hvert andet år. Her skal anlægget tjekkes for utætheder og renses, således at du altid får den bedste luft i kabinen.

Skal du have installeret aircondition til bil, eller blot tilset den eksisterende, så foreslår vi at du vælger rb-teknik som dit nye autoværksted. Her står de klar med service og kompetencer ud over det sædvanlige, og når du atter kører derfra, vil du opleve en helt ny glæde ved at køre på vejene. Og med den gode service du netop har fået, ville du næsten ønske, at du snart skulle tilbage igen.

Aircondition-til-bil

Chip tuning

Chip tuning

En chip tuning af din bil betyder at der ændres ved det styrings-software, som fortæller motoren hvordan den skal bruge brændstof og luft. Derfor er det også af afgørende karakter at du vælger et autoværksted, som ved hvad god chip tuning indebærer.

Om Chip tuning

Med den rette samarbejdspartner vil du få foretaget en god tuning, som giver flere kræfter, mere bundtræk og bedre brændstoføkonomi. Præcis det du gerne vil opnå. Ved en dårlig tuning, vil du få det modsatte.

Vi anbefaler rb-teknik som din foretrukne automekaniker, når det gælder chip tuning. Her får du kun god service af bedste kvalitet, og de dygtige mekanikere besidder nogle af Danmarks bedste kompetencer, når det kommer til chip tuning. De udfører en grundig tuning af din bil, og prøvekører den naturligvis, for at se effekten. En chip tuning hos rb-teknik laves kun med de bedste materialer, og uden at skide din bil. Det vil derfor også være muligt, at fjerne tuningen igen, for eksempel med henblik på videresalg.

Rb-teknik har vores varmeste anbefaling som din nye foretrukne automekaniker, både hvis du vil have foretaget en chip tuning, eller har brug for anden hjælp til at ordne din bil. Hos rb-teknik tager de sig lige så godt af dit køretøj, som du selv gør. Hvis ikke bedre.

Chip-tuning

Mekaniker Herlev

Mekaniker Herlev

Denne mekaniker Herlev kan ret sikkert løse det problem du har med din bil. Selv hvis det drejer sig om et akut problem. Det gælder om, at kunne stole på sin mekaniker, så vi foreslår du besøger siden og ringer dem op for et godt tilbud. Her kan du få fat på denne mekaniker Herlev.

mekaniker-herlevA