Billig SEO optimering

Billig SEO optimering

Der er to måder at lade Google vise din hjemmeside:Adwords reklamer, som er betalte reklamer i toppen af en Google søgeside. Og så organiske resultater, som er de der kræver hårdest arbejde, og påvirkes af al billig SEO optimering.

 

Billig SEO optimering fra SoftwareDanmark gør en forskel

Billig SEO optimeringkaldes også for søgemaskineoptimering, og er konceptet for hvordan Google rangerer hjemmesider og rangerer dem i Googles organiske resultater.Billig SEO optimeringog SEO arbejde i al almindelighed, er en vigtig del af enhver virksomheds digitale strategi siden resultater der stammer fra billig SEO optimeringfår 80% af klik fra en Google-søgning resultat. Kun 20% af hjemmesidebesøg stammer fra Adwords links og dette tal er faldende hvert år.

At skabe god billig SEO optimeringkræver, at du starter med at udarbejde en søgeordsanalyse, og en konkurrent analyse. Denne start gør dig i stand til at afgøre hvilke søgeord, der kan give de bedste resultater, og hvilken konkurrence, der skal tages i betragtning. Når du dernæst arbejder målrettet med den korrekte billig SEO optimering, vil du opleve at du får flere besøgende på hjemmesiden, i takt med at billig SEO optimeringarbejdet virker, og giver bedre søgeresultater. Jo højere oppe du er på Google, jo flere vil klikke på linket.

Billig SEO optimering

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *