Blowerdoor test

Blowerdoor test

Blowerdoor test er en metode, som anvendes til at trykprøve en bygning. Dette er nødvendigt, hvis man ønsker at finde utætheder og sprækker. Her bruger man en blowerdoor test, der ved hjælp af en ventilator, skaber et overtryk i huset. På den måde kan man se om luften trænger ud steder hvor den ikke bør.

 

Derfor bør du få en blowerdoor test

Når det kommer til blowerdoor test, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med kvaliteten. En dårlig blowerdoor test vil vise et forkert og misvisende resultat, således at bygningens fejl og mangler ikke udbedres bedst muligt. En korrekt udført BlowerDoor test kan til gengæld ende med at spare dig for en masse penge, samt nedsætte dit energiforbrug, måske endda betydeligt, an på hvor mange fejl der skal udbedres.

Det er her at firmaet Danakon kommer ind i billedet. Du skal først og fremmest vælge dem, fordi de aldrig går på kompromis med kvaliteten af det arbejde de leverer, og de har stor erfaring inden for blowerdoor tests. De er dygtige til deres arbejde, og de elsker det de laver. Det kan mærkes, og ved at vælge dem som din hjælp til en korrekt blowerdoor test, er du sikker på at få et resultat der kan hjælpe dig mange år ud i fremtiden.

Blowerdoor test

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *