Bord bænkesæt park

 Bord bænkesæt park

På vej på job sker det, at jeg af og til kommer igennem et lille grønt område, som jeg synes minder mig en smule om en park. Måske er det den måde området er udsmykket på. Med forskellige sorter af høje træer, velholdte grønne plæner og små bede med forskellige beplantninger og blomster. Måske er det den lille dam eller indhegningen af hvidt stakit. Måske er det måden bord bænkesæt park er placeret og måden, som de inviterer til at slå sig ned og fundere over livet eller måske bare tage en slapper blandt venner mens børnene leger i de pragtfulde omgivelser. En dag efter job, tog jeg mig god tid til at besigtige det hele.  Efter at have beundret naturen på tæt hold fik jeg placeret mig ved bord bænkesæt park. Til at starte med lagde jeg ikke synderligt meget mærke til det, da jeg synes designet og materialet matchede så fint ind i resten af parken. Men efter at have siddet der lidt, begyndte jeg at ænse en vis komfort ved at sidde der på bord bænkesæt park. Ved nærmere eftersyn opdagede jeg, at der her var kredset for detaljen.

Fantastisk mange muligheder for indretning af byrum

Jeg endte med at forhøre en kollega omkring materialet på både bord og bænk. Efter et par dage, vendte min kollega tilbage og kunne fortælle, at bord bænkesæt park faktisk er produceret og designet af danske Out-sider, der har en helt bælge af produkter med samme fordele bag sig til indretning af byrum. Deres koncept er, at der skal være højt til loftet. Dette koncept må man sige afspejler sig i deres produkter og i den måde man kan arbejde med indretning af byrum. Jeg er efterfølgende selv blevet mere nysgerrig og er nærmest begyndt at opsøge forskellige parker og byrum, hvor jeg tænker, at der kunne være en chance for at støde på deres produkter.

Bord bænkesæt park

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *