Brandventilation

Brandventilation

Der kan opstå brand i stort set alle bygninger, der er bygget. Selv i moderne og robuste betonbyggeri er der et sted i bygningen som oftest brugt brandbare materialer. Derfor er det også vigtigt at man sikrer sig så godt som muligt mod brand, for at mindske risikoen for personskader og skader på aktiver, hvis uheldet skulle være ude. Brandventilation er én af løsningerne.

Om Brandventilation

Med en velinstalleret brandventilation vil røg og varme blive ført op og ud af bygningen, således at skaderne begrænses. Bygningen vil blive tømt mest muligt for røg, hvilket gør det nemmere for fangede personer at komme ud, men også for redningsmandskabet at komme ind og orientere sig. Samtidig mindskes risikoen for brandspredning.

Især i større bygninger er det som oftest den lokale brandmyndighed der beslutter, hvordan en effektiv brandstrategi skal se ud. Den afhænger blandt andet af størrelse og anvendelse af bygningen, men skal der installeres ovenlysvindue uden at gå på kompromis med sikkerheden, bør I gå til Vitral. Vitrals VRS- og A74 produktprogrammer er godkendt til at være en del af en effektiv brandstrategi i henhold til blandt andet CE-mærkning. Vitral kan også levere al nødvendig rådgivning og information om aerodynamisk frit areal til konsulenten for projektet.

Brandventilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *