Brandventilation

Brandventilation

I tilfælde af brand er det vigtigt, at flugt- og brandveje bliver holdt helt fri for røg og varme. Derfor sørger man typisk for at installere brandventilation i især større bygninger, men også i private hjem kan det være værd at overveje. Brandventilation sørger for at føre røg og varme op og ud af den brændende bygning, i tilfælde af at uheldet af ude.

Om Brandventilation

Brandventilation er altså med til at sikre at bygningen bibeholder sin brandsikring, og at skader begrænses så meget som muligt. Hvilken brandstrategi der er den rigtige for netop din bygning, afhænger blandt andet af bygningens størrelse og anvendelse. Der er for eksempel stor forskel på brandventilation i et privat hjem og i en kontorbygning med flere virksomheder.

Hos leverandør og producent af tagvinduer, danske Vitral kan du være sikker på at du kan få installeret ovenlysvindue uden at gå på kompromis med bygningens brandventilation. Vitral leverer nemlig ofte løsninger, som indgår i en aktiv del af bygningens brandstrategi og brandventilation. De dygtige fagfolk kan rådgive om dit konkrete projekt, og levere al den nødvendige information der skal til, for at sikre en dybdegående info om aerodynamisk frit areal til konsulenten eller arkitekten, som er inde over projektet.

Brandventilation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *