Buffet København

Buffet København

Med en buffet København fra Kragerup & Ko er I sikre på at få en lækker og sund buffet til jeres virksomhed i København.

Om Buffet København

Mangler I en leverandør af buffet København til jeres firma, så står Kragerup & Ko bag en lækker og nem buffet København frokostordning, hvor I får serveret et udvalg af lune og varme retter i serveringsklar fade, får opstillet en lækker, grøn salatbar og altid også kan se frem til gode oste og lækkert nybagt brød fra Emmerys.

Med en buffet København fra Kragerup & Ko behøver I ikke selv at skulle tænke på kantinen, og I er sikrer på at jeres medarbejdere altid får sund og energirigtig mad, som giver vitaminer til både krop og sjæl. Jeres medarbejdere vil præstere bedre, være mere koncentreret og skabe bedre resultater på bundlinjen. Samtidig er en buffet København et perfekt samlingssted for hele virksomheden og alle ansatte, som kan ses på tværs af kontorer, etager og afdelinger. Den lækre buffet vil give noget at tale om, og være et kærkomment afbræk en travl hverdag hvor mål skal nås. Kragerup & Ko sørger for at jeres medarbejdere aldrig bliver skuffet over dagens frokost, og at der kommer energi på bordet til resten af dagen. Hvis I har brug for det, kan der også arrangeres frugtkurve og mødemenuer, tapas med mere.

buffet-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *