Buffet København

Buffet København

En buffet København er efterhånden et populært valg som flere og flere vælger, når der skal inviteres gæster enten privat eller i virksomheden. En buffet København er uformel, fleksibel, alsidig så der er noget for alle, og det er lettere for værten at hygge med sine gæster, end hvis der skal passes en masse kødgryder og serveringer. Hos Kragerup & Ko kan du få serveret buffet både som frokostbuffet eller aftenservering.

 

Vælg buffet København fra Kragerup & Ko

Hos Kragerup & Ko er du sikret en velsmagende buffet København lavet af friske og lære råvarer. Der er et stort varierende udvalg, og der kan tages hensyn til alle allergier og trends inden for den kulinariske verden. Det gælder både hvis du vælger en af de faste, sammensatte buffet København menuer som virksomheden har listet på deres hjemmeside, eller hvis du sammensætter din egen menu fra det store udvalg af retter. Det afhænger helt af dine behov og ønsker til din servering. Det kan også være at du selv laver en formidabel tunmouse som du gerne vil have med på bordet og derfor vil have menuen til at passe omkring, og så er det dét du gør med Kragerup & Ko.

Vælger du en buffet København fra Kragerup & Ko får du en servering der er nem at gå til og serveringsklar med det samme. Alt er lavet samme dag, og er så friskt som muligt. Varme retter leveres derfor i termokasser, der holder på varmen og er klar til servering på egne fade. Alle kolde retter er klar til anretning på bordet med det samme, fra pæne engangsfade.

buffet-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *