Buffet København

Buffet København

En buffet København er et oplagt valg til værten, der gerne vil have en nem og fleksibel servering med masser af valgmuligheder og tid til at hygge om gæsterne. Eller firmaet der skal mætte mange munde, som alle har deres egen definition af god mad.

 

Buffet København er lig med muligheder

Hos Kragerup & Ko er en buffet København den perfekte løsning for mange af de faste kunder, i det der både kan vælges mellem sammensatte buffet København løsninger og planlægges en buffet København fra bunden, med fuld fleksibilitet for hvilke retter der skal på bordet.

Uanset hvad I vælger, kan I være sikker på at der nok skal være masser af mad og et stort udvalg af retter som nok skal mætte selv den mest kræsne gæst. Det er nemlig fordelen ved at vælge en buffet København til både mindre og større arrangementer med mange gæster: Der er noget for alle.

Kragerup & Ko er altid klar med anbefalinger og sparring når der skal planlægges den perfekte buffet og catering, uanset om det er en festlig sammenkomst med venner og familie, den store buffet konfirmation, firmafrokosten eller blot en uformel middag. Kontakt dem allerede i dag og få et godt tilbud på den perfekte buffetoplevelse.

buffet-København

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *