Bygningsingeniører

Bygningsingeniører

Hvis du søger efter de bedste bygningsingeniører på markedet, behøver du ikke lede meget længere. D&N rådgivende ingeniører er din perfekte samarbejdspartner. Det klassiske ingeniørfirma er ejer og drevet af Bjarne Vig Jørgensen og Bo Lundgren, og de tilbyder en bred vifte af hjælpemidler til dig, der står foran et byggeprojekt. Deres ekspertise kan indhentes til både installations- og bygningskonstruktioner, projektering og projektledelse, og uanset hvilken opgave det drejer sig om, kan du være sikker på at de altid har ingeniører, CAD-designere og kontorpersonale, som altid står klar med viden, erfaring og et servicegen ud over det sædvanlige.

Om Bygningsingeniører

For D&N rådgivende ingeniører er ingen opgave for stor eller for lille, så uanset om du skal have bygget etageboliger, butikker, banker, laboratorier, eller om du blot står over for at skulle renovere betonkonstruktioner og lignende, står de gerne til din rådighed. Der tilbydes bygningsingeniører med kompetencer inden for alle facetter af alle områder, og virksomheden er naturligvis også medlem af F.R.I (Foreningen af rådgivende ingeniører).

Hos D&N rådgivende ingeniører vil du alliere dig med bygningsingeniører, der sørger for at samarbejdet i høj grad er præget af gensidig tillid mellem klienter og kollegaer. Der laves altid en grundig forventningsafstemning og nøje planlagt køreplan for projektet, så du altid ved hvor I står i processen. På denne måde sikres det at dine behov altid opfyldes og altid til tiden.

Bygningsingeniører

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *