Byrumsinventar

Byrumsinventar

Da jeg var lille blev byen, hvor jeg kommer fra ikke regnet for så meget. Det var bare endnu en del af vestegnen, hvor der var dejligt om sommeren, fordi store dele af byen endnu var marker og man dengang ikke gjorde sig særligt mange tanker, om at forny byrumsbilledet, eller prøve at bygge ud med byrumsinventar. Dengang var det måske en smule isoleret, og man kunne måske godt føle det lidt som om, at man boede helt derude, hvor kragerne vender.

Men i dag er der sket meget siden dengang. Det er som om de lidt større byer har opdaget muligheden ved de mindre, og muligheden for at få dem til at vokse. Der bliver bygget industrikvarterer og boliger overalt, og så langt som øjet rækker, vrimler det med byrumsinventar.

 

Byrumsinventar vækker byer til live

Noget jeg dog synes ville være rigtig fedt var, hvis man også gad at gøre lidt mere ved vores parker og grønne områder generelt. Jeg har læst om en virksomhed kaldet Out-sider, der laver kvalitetsmøbler og byrumsinventar til udendørs brug. Alle deres produkter er lavet af nye og innovative materialer med UV-stabilitet. Desuden er der ingen af produkterne, der kræver nogen særlig form for vedligeholdelse, som vi for eksempel ser det af og til med de træbænke vi har i øjeblikket, der jo både kan rådne og knække og som også giver splinter. Out-sider designer desuden løsninger og installationer til alle aldre.

Byrumsinventar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *