Byrumsmøbler

Byrumsmøbler

Min farmor er lige flyttet i et bofællesskab for ældre mennesker. Det er måske et plejehjem, men jeg blev faktisk helt i tvivl sidst jeg var der. Alle beboerne sad udenfor og virkede faktisk friske og imødekommende. Jeg havde godt tænkt, at stedet ville være moderne, idet det var nyopført, men jeg må sige, at jeg faktisk helt selv fik lyst til at bo der, da jeg først kom derind og så det med egne øjne.

 

Out-sider perfekt til bofællesskaber

Det var faktisk mest deres byrumsmøbler, som jeg var drevet af. Virkelig smarte og i et særligt materiale, der gjorde at byrumsmøbler hverken var varme eller kolde. En plejer forklarede mig, at det var fordi materialet var UV-stabilt. Hvor en metalbænk eksempelvis ofte arter sig efter vejret og bliver meget varm i solen og forfærdelig kold i kulden, er dette materiale nærmest tempereret. Producenten hedder Out-sider og designer byrumsmøbler og installationer til blandt andet legepladser, skolegårde og parker.

Deres designs er målrettet alle aldersgrupper og appellerer både til leg og afslapning, så forældre både kan lege med, men også få sig en sludder med andre forældre eller besøgende. Samtidigt er byrumsmøbler stilrent og minimalistiske og passer faktisk til alt lige fra traditionelt til det mere moderne. Også selvom der her var tale om et hjem for ældre mennesker. Byrumsmøbler fra Out-sider kommer også i et væld af farver og kan derfor også tilpasses den personlige stil, hvis de eksempelvis skal implementeres i et boligområde, eller en forening.

Byrumsmøbler

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *